Перформанси и карактеристики на CNC рутер за врата на кабинетот

https://www.jinzhaoindustry.com/4x8-5x10-wood-cnc-router-product/

Во споредба со традиционалниот CNC рутер, CNC рутерот за врата на кабинетот има свои уникатни карактеристики и карактеристики:

1. Интелигентна прекугранична заштита
Машината за гравирање на вратата на кабинетот со функции за прекугранична заштита за интелигентна обработка може да спречи проблеми со механички судир, хуманизиран дизајн, да ја направи обработката посигурна.

2. Интелигентна контрола на брзината
Кабинетот вратата ЦПУ рутер брзина на обработка на интелигентна функција за контрола, може автоматски да ја контролира брзината на обработка, навистина да ја подобри ефикасноста на работата, да ја подобри стапката на квалификувани производи, но и да го продолжи работниот век на механичките подобро.

3. Напреден алгоритам за предвидување
CNC рутерот на вратата на кабинетот користи напреден алгоритам за предвидување со три кривини, за да се обезбеди непречена крива, брзина на работа и точност.

4. Едноставна микро макро контрола
CNC рутерот на вратата на кабинетот ја прифаќа микро макро контролата, лесна за учење, лесно ракување, удобен за корисниците брзо да ја совладаат употребата на опремата.

5. Уникатниот уред со плоча за притисок
CNC рутерот на вратата на кабинетот користи уникатен уред за пневматски стегач, контрола на електромагнетни вентили, брзина на напојување и ефикасност.

6. Напредна обработка на документи
CNC рутерот на вратата на кабинетот усвојува напредна претходна обработка на датотеки, интелигентна обработка за да се поправат грешките во датотеката и може да биде компатибилен со различни кодови на софтвер за обработка.

7. Напреден систем за контрола
CNC рутерот на вратата на кабинетот користи вграден систем NC, безжична контрола за надградба, дизајн против заглавување за да обезбеди сигурна работа на системот.

8. Добра механичка структура
Кабинетот врата CNC рутер усвојува челик беспрекорно заварување перформанси е добро, не е лесно да се деформира.

9. Интелигентна функција за континуирано резбање
CNC рутерот на вратата на кабинетот има функција на точка на прекин, продолжување на резба, автоматски се враќа на почетната точка за да се обезбеди корекција на грешката во точноста на обработката.